Listopad – Stop dekubitům

Zář 1, 2024 | Bulletine Zahojíme

Tento článek je součástí Bulletinu Zahojime. Přečtěte si celé číslo!

Listopad – Stop dekubitům

Každoročně každý třetí čtvrtek v listopadu pořádá Evropský poradní orgán pro dekubity (EPUAP) Den STOP dekubitům. Letos se bude konat 21. listopadu 2024. Smyslem akce je seznámit širokou
veřejnost, odborníky i naše politiky s problematikou dekubitů. Zapojit se může každý! Ať už organizací vzdělávacích aktivit nebo informačních akcí zaměřených na prevenci a léčbu dekubitů, nebo šířením informací o dekubitech ve své komunitě. Pomoci může i jen sdílení na sociálních sítích #StopPressureUlcers.

Zahojíme samozřejmě nebude u kampaně Stop dekubitům chybět!

Vážení členové pacienstké organizace Zahojíme, z.s.,

připravili jsme pro Vás pravidelný informační bulletin, který má za cíl informovat Vás o aktuálním dění a zajímavých novinkách v oblasti hojení ran. Ať již jste pacient, nebo pacientka se zkušeností s nehojící se ranou, blízký a pomáhající člověk, nebo specialista na hojení ran či příbuzných lékařských oborů, které se touto problematikou potýkají, nabízíme Vám náš bulletin Zahojíme. Občasník Zahojíme je zasílán ve formátu pdf do e-mailových schránek členů Zahojíme, z.s. a protože ne vše se vejde do pdf, navazuje na něj také rozšířené online vydání na našem webu.

Každou nehojící se ránu lze řešit. Mluvme o nich společně!