Podívejte se: S odborníky o ranách a Dva ve zdraví

Zář 2, 2024 | Bulletine Zahojíme

Tento článek je součástí Bulletinu Zahojime. Přečtěte si celé číslo!

Podívejte se na rozhovory, poslechněte si podcasty

S odborníky o ranách

Rozhovor s Mgr. Markétou Koutnou, Ph.D.

V cyklu rozhovorů S odborníky o ranách, se ptá specialistka na hojení ran PhDr. Adéla Holubová, Ph.D., MBA odborníků na různé aspekty hojení ran. V tomto díle jsme oslovili Mgr. Markétu Koutnou,  Ph.D., konzultantku pro hojení ran z VFN Praha a dlouholetou špičkovou odbornici v této oblasti.

Podcast: Dva ve zdraví

Nehojící se rány „Optimismus je důležitý a hlava je mocná“

V rozhovoru se zabýváme nejen problematikou obtížně hojících se ran, ale i důležitostí kvalitního sociálního zázemí jako základu pro spokojený život a boj s nemocemi. Dotkli jsme se také tématu syndromu vyhoření.

Vážení členové pacienstké organizace Zahojíme, z.s.,

připravili jsme pro Vás pravidelný informační bulletin, který má za cíl informovat Vás o aktuálním dění a zajímavých novinkách v oblasti hojení ran. Ať již jste pacient, nebo pacientka se zkušeností s nehojící se ranou, blízký a pomáhající člověk, nebo specialista na hojení ran či příbuzných lékařských oborů, které se touto problematikou potýkají, nabízíme Vám náš bulletin Zahojíme. Občasník Zahojíme je zasílán ve formátu pdf do e-mailových schránek členů Zahojíme, z.s. a protože ne vše se vejde do pdf, navazuje na něj také rozšířené online vydání na našem webu.

Každou nehojící se ránu lze řešit. Mluvme o nich společně!