Úvodní slovo výkonné ředitelky

Srp 31, 2024 | Bulletine Zahojíme

Tento článek je součástí Bulletinu Zahojime. Přečtěte si celé číslo!

Úvodní slovo výkonné ředitelky

Vážené dámy a pánové, 

velmi ráda při této příležitosti konstatuji, že dobrovolnické úsilí mnoha zainteresovaných osob dokázalo skoro nemožné. Vybudovat ze snů během tří posledních let oficiální pacientskou organizaci. Dovolím si zdůraznit své přesvědčení, že pacientská organizace Zahojíme, z.s. je od začátku budována na kvalitním hodnotovém základě, je ochotna riskovat pro dobro věci a roste do profesionální organizace. 

Je flexibilní, dynamická, orientovaná na pomoc a zaměřená na výsledky a dopady. Pevně věřím, že budeme nadále naplňovat všechny své cíle, že zvýšíme povědomí o prevenci v oblasti ran u pacientů i pečujících. Věřím, že dokážeme předcházet vzniku ran, jejich zhoršení a komplikacím. V neposlední řadě očekávám, že plánované víceoborové propojování zvýší úroveň péče o pacienty s nehojícími se ranami v České republice. Jsem přesvědčena, že si pacientská organizace zachová energii, kreativitu, zdravý rozum a cit pro pravdivost a spravedlnost. Děkuji všem spolupracovníkům, kteří se na naší práci podílí, partnerským organizacím a dárcům, jelikož bez jejich pomoci by pacientská organizace Zahojíme, z.s. nemohla tak kvalitně fungovat. 

Děkuji za důvěru, víru v nás a za podporu, jsem ráda, že můžeme i díky vám pokračovat v naší službě. 

PhDr. Adéla Holubová, Ph.D., MBA

Pacientská organizace Zahojíme, z.s.

Název organizace:
Sídlo:
Identifikační číslo: 
Právní forma:
Zastoupená stat. zástupcem: 
Funkce: 

Zahojíme, z.s.
Dukelská 642/3, 391 02 Sezimovo Ústí 
17865590 
Spolek
PhDr. Adéla Holubová, Ph.D., MBA
Výkonná ředitelka, místopředsedkyně výboru

Chcete se stát členem Zahojíme, z.s.?

Výše členského poplatku pro rok 2024 stanovil výbor na 100 Kč pro zdravotníky a pečující, pro pacienta na 50 Kč.
Číslo účtu pro platbu je: 6390224399/0800
Do zprávy pro příjemce uveďte: jméno, příjmení
Jako variabilní symbol uveďte: rok narození

 

 

Máte dotazy?

Neváhejte nás kontaktovat info@zahojime.cz

Vážení členové pacienstké organizace Zahojíme, z.s.,

připravili jsme pro Vás pravidelný informační bulletin, který má za cíl informovat Vás o aktuálním dění a zajímavých novinkách v oblasti hojení ran. Ať již jste pacient, nebo pacientka se zkušeností s nehojící se ranou, blízký a pomáhající člověk, nebo specialista na hojení ran či příbuzných lékařských oborů, které se touto problematikou potýkají, nabízíme Vám náš bulletin Zahojíme. Občasník Zahojíme je zasílán ve formátu pdf do e-mailových schránek členů Zahojíme, z.s. a protože ne vše se vejde do pdf, navazuje na něj také rozšířené online vydání na našem webu.

Každou nehojící se ránu lze řešit. Mluvme o nich společně!